Flisekompaniet – Studio Bergersen

Flisekompaniet og Bergersen Flis fusjonerte i starten av 2022, og er Norges største forhandler av keramiske fliser.

Selskapet har 40 utsalgssteder i Norge med mer enn 850 millioner i omsetning og over 200 ansatte. Begge selskaper har lang historikk der Flisekompaniet ble etablert i 1979, mens Bergersen ble startet opp i 1996.

Det fusjonerte selskapet retter seg både mot det private og profesjonelle markedet, og legger vekt på et bredt vareutvalg kombinert med høy faglig kompetanse og service.

Flisekompaniet er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Flisekompaniet - Vi leverer løsninger du har lyst påByggeveiledning

Er vår partner for utvikling av kompetanse og bidrar gjennom utvikling av ulike digitale verktøy til gode prosjekterings og dokumentasjonsløsninger for håndverkeren.

Byggeveiledning er en bedrift som sammen med oss jobber aktivt for å gjøre arbeidsdagen til håndverkeren enklere. Og tilrettelegge for god kommunikasjon i byggeprosjekter. Byggeveiledning består av håndverkere, pedagoger og fotografer som tilrettelegger læring på en unik måte. Bransjen er praktisk, og det er nettopp det vi ønsker å få frem. Da med beskrivelser som "Slik er det" og "Slik skal det gjøres".

Byggeveiledning kommuniserer forskrifter, lover og krav med tydelige forklaringer, og da gjerne igjennom bilder og videoer. Vi har faste avtaler med flere hundre håndverksbedrifter som vi gir råd, veiledning og support til. I tillegg leverer Byggeveiledning foredrag, kurs og digitale løsninger til bransjeledene leverandører og organisasjoner.

Bli medlem

Løsningene er et samarbeid mellom Byggeveiledning og Flisekompaniet