Byggteknisk rådgivning

Har du spørsmål vedrørende konstruksjonsoppbygging og VVS så kan vi hjelpe deg. Våre rådgivere har bred kompetanse i byggetekniske fag og spesialkompetanse på bygging av våtrom. Etter avtale tilbyr vi rådgivning i alle faser av et prosjekt, nybygg eller rehabilitering. Abonnerer du på en av våre digitale løsninger er rådgivning inkludert i abonnementet.

Vårt motto er: «av en håndverker for en håndverker». Med det mener vi at spør du oss, så skal du få et korrekt svar som hjelper deg i din arbeidshverdag.

I byggebransjen er ansvarsfraskrivelse et stort problem. Der gjerne håndverkeren får all skyld ved feil utførelse. Derfor hjelper vi håndverkeren med spørsmål, svar og utførelsesmetode som sikrer håndverkeren. Vi gir råd og veiledning med bakgrunn i preaksepterte løsninger og dokumenterte metoder fra Byggforsk-serien, Byggebransjens våtromsnorm, Norsk Standard og Teknisk forskrift.

Vi gir i dag råd og veiledning til over 600 håndverksbedrifter. Det gir oss solid erfaring og kompetanse innenfor de ulike problemområdene. Trenger du hjelp eller har noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Bli medlem

Løsningene er et samarbeid mellom Byggeveiledning og Flisekompaniet